Ingen fodbold-landskampe til YouSee-kunder fra nytår

Rasmus Elm Rasmussen - 07-11-2019 11:09

Samarbejdet med Discovery Networks, der ejer Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne er blevet sagt op og YouSee-kunderne må derfor vinke farvel til fodboldlandskampe og en lang række andet indhold fra næste år

For mange kabeltv-kunder er den eneste grund til at abonnere på Kanal 6 at få adgang til landskampene i fodbold. Det er således et stærkt kort for Discovery Networks, ejeren af denne kanal samt Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport-kanalerne, når de skal sælge deres tv-indhold.

Men ikke stærkt nok til at YouSee vil fortsætte samarbejdet. Siden september har der været uoverensstemmelse mellem de parter, fordi YouSee ville rykke kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste programpakker og over i bland-selv-ordningen, hvor brugerne selv kan vælge de enkelte kanaler til og fra. Det ville Discovery Networks ikke gå med til, og siden har der været åben krig mellem de to.

Ingen løsning er kommet på bordet endnu, og det betyder, at YouSee nu må melde ud, at der ikke bliver adgang til Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne fra næste år.

Man har dog ikke opgivet at finde en løsning, men som det ser ud nu bliver det altså ikke muligt at følge fodboldslandsholdets bedrifter som YouSee-kunde i det kommende år.


Læs mere...