"Ingen overraskelser på CES" siger Samsungs TV-chef

edbpriser.dk 09-11-46913 15:36

Samsungs chef for deres Visual Display afdeling, Kim Hyun-suk, har taget luften af ballonen, når det kommer til den sydkoreanske gigants udstilling på forbrugerelektronik-messen CES i Las Vegas, skriver CNET.

Læs også: TV-reklamerne følger efter dig

"Der kommer ingen overraskelser på udstillingen", var den klare udmelding fra Hyun-suk, men det er bestemt ikke umuligt, at det er et røgslør, som skal snyde konkurrenterne, ligesom LG gjorde sidste år med deres bøjelige 4K OLED TV.

Samsung viser Tizen TV på CES

I stedet siger Hyun-suk, at Samsung vil vise det første TV frem, hvor deres eget udviklede styresystem kaldet Tizen er installeret på, og som vil komme i handlen i 2015.

Samsung forventer selv store ting af Tizen, der skal være et alternativ til Googles Android, men indtil videre har det kun været at finde på smarture som Samsung Gear 2 og Samsung Gear S.

Samsung Tizen TV

Der har været rygter om en smartphone med Tizen som styresystem, men nu kunne det altså se ud til, at det i stedet bliver en fladskærm, som skal præsentere Tizen for den brede befolkning.

Men det kan selvfølgelig også være, at Samsungs Tizen TV bliver overskygget af et 150 tommer sammenklappeligt OLED TV, man kan have i inderlommen...

Læs også: Google: Byg en skærm på størrelse med en fodboldbane

CES 2015 løber af stablen fra 6.-9. januar i Las Vegas, og der plejer at være mange overraskelser fra de største producenter i branchen.