Intel lancerer PC stick

edbpriser.dk 07-01-2015 14:12

Snart kan du have computeren med dig i lommen, når Intel sender deres Compute Stick på markedet i løbet af de nærmeste måneder, skriver Liliputing.

Intels lille ny computer fylder ikke mere end et forvokset USB stick, men den er en fuldt fungerende Windows 8.1 computer, som bliver drevet af en Atom Bay Trail processor med 2 GB RAM og 32 GB lagerplads til rådighed, hvor sidstnævnte kan udbygges med et microSD kort.

Læs også: Derfor skifter IT-chef klassiske desktop-PC'er ud med mini-computere

Hvis du ikke er Windows fan, har Intel også en Linux udgave i støbeskeen med kun 1 GB RAM og 8 GB lagerplads, der skulle ende på en pris omkring 700 kroner.

Smæk Intel Compute Stick i skærmen og du er kørende

Idéen med Intel Compute Stick er, at du bare smækker den i HDMI indgangen på dit TV eller din monitor, sætter strøm på den med et micro USB kabel og på den måde kan omdanne ethvert display til en PC.

Intel Compute Stick
Intel Compute Stick er lige til at have med i lommen. Foto: PCper .

Så kan du arbejde, surfe på internettet eller hvad du nu ellers måtte lyste, og det åbner samtidig op for muligheden for at streame videoindhold fra Netflix, YouTube eller andet.

Intel Compute Stick vil også være en oplagt løsning for forretningsmanden, der har brug for at have en PC med sig på farten, da den lille computer snildt kan klare Microsoft Office programmer, fortæller Intel.

Læs også: Acer Aspire Switch 12 er en 5-i-1 laptop/tablet

Forbindelserne til omverdenen klares af indbygget 802.11n WiFi og Bluetooth.