Intelligent mini-højttaler fra B&O

Rasmus Elm Rasmussen - Datatid TechLife 04-05-2017 12:53

Tap to gange med fingeren på gitteret i anodiseret aluminium for at spille musik eller sætte musikken på pause. Ryst for at springe et musiknummer over. BeoPlay P2 er en intelligent og smuk bærbar højttaler, der passer i tasken eller lommen, så du kan have den med overalt.

BeoPlay P2 er det mindste og mest intelligente medlem i rækken af trådløse Bluetooth-højttalere fra B&O PLAY og er designet til en spontan og energisk livsstil af den prisbelønnede designer Cecilie Manz.

Højttaleren er fremstillet af eksklusive materialer som perleblæst aluminium og ægte læder med intuitive funktioner, som kan tilpasses via BeoPlay App.

På trods af det kompakte format er det lykkedes lydingeniørerne fra Bang & Olufsen at fylde BeoPlay P2 med kraft nok til at levere den fyldige, klare og tydelige lyd, man forventer af en B&O PLAY-højttaler.

Passer til tasken
BeoPlay P2 har en afrundet blød form, som en sten, man finder på stranden. Toppen i perleblæst anodiseret aluminium adskilles fra undersidens bløde og varme polymer af en geometrisk grundform med en tydeligt defineret kant.

Læs også: Bose leverer transportabel lyd i luksusklassen

Højttaleren glider nemt ned i en lomme eller taske, og med remmen i ægte læder er den ekstra let at transportere.

 

Læs mere...