Intels SSD 520 serie bryder nye grænser

edbpriser.dk 18-03-44077 07:20

Denne artikel bringes i samarbejde med Tweak.dk

Intel lancerer sin hurtigste og mest robuste SSD, Intel SSD 520 serien. Den nye serie har 6 gigabytes pr. sekund (Gbps), SATA III SSD og er udstyret med Intel 25 nm NAND-flash-hukommelse.

Intel SSD 520 er udviklet til at levere en ydeevne i verdensklasse til de mest krævende PC-entusiaster, gamere, fagfolk og små og mellemstore virksomheder. For at opfylde de høje standarder har Intel SSD 520-serien en høj ydeevne, nye sikkerhedsfunktioner og uovertruffen pålidelighed.

Find et nyt drive lige her

Alle programmer, der kræver høj udførselshastighed og båndbredde, kort ventetid og accelereret hastighed, kan drage fordel af Intel SSD 520. Med bedre ydelse til grafisk gengivelse, kompilering, dataoverførsler og power-up kan brugerne øge hastigheden ved hjælp af multi-tasking eller kortere ventetid.

Hæver industristandarden
”Vi ville skabe en klient-SSD, der leverer en høj ydelse på alle fronter og som er meget pålidelig,” udtaler Robert Crooke, Intel Vice President og CEO for Intel Non-Volatile Memory Solutions Group. ”Intels SSD 520-serie hæver igen industristandarden for SSD’er i ydeevne, kvalitet og pålidelighed med henblik på at forbedre brugeroplevelsen dramatisk.”

I modsætning til en traditionel harddisk med roterende diske og bevægelige dele er en SSD baseret på silicium, mere specifikt NAND flash-hukommelse, for at skabe en opbevaringsløsning med øget effektivitet og større pålidelighed, som er markant hurtigere og kan holde trit med nutidens krævende programmer, internet-streaming og intensiv multi-tasking.

Med Intels egen brancheførende 25 nm Intel compute-quality NAND-flash-hukommelse og 6Gbps III-interface anvender Intel SSD 520 en LSI SandForce Flash-lagringsprocessor med Intel firmware, som skaber en SSD, der sætter en helt ny industristandard for ydeevne.

Intel SSD 520-serien yder maksimalt 80.000 4K Random Write input-output-procedurer per sekund (IOPS) og op til 50.000 4K Random Write IOPS-læsning. Den sekventielle læseydeevne er høj – op til 550 megabytes per sekund (MB/s) og op til 520 MB/s sekventiel skrivning, som forbedrer og fremskynder brugernes produktivitet markant.

5 års garanti
Alt er bakket op af tusindvis af timers tests og validering fra Intel, herunder er der foretaget over 5000 individuelle prøver og serien har fem års garanti.

Intel SSD 520 er det mest avancerede SSD-tilbud til dato og indeholder nye funktioner såsom en bred vifte af brugerkapaciteter fra 60 GB til 480 GB, Advanced Encryption Standard (AES) 256 bit-kryptering og forbedrede adgangskoder til øget sikkerhed i tilfælde af tyveri eller strømsvigt.


Læs mange flere nyheder og anmeldelser hos Tweak.dk