Internet Explorer 10 - Fast and Fluid

edbpriser.dk 17-06-44444 18:26

Microsofts budskab i videoen, som du kan se herunder, er tydeligt: Internet Explorer 10 er et hurtigt og flydende redskab til navigering på nettet.

Samtidig har software-gigantens valg af parkour-udøvende unge mennesker i videoen det klare formål at fortælle, at Internet Explorer ikke er en browser, der i brugsoplevelse er faldet bagud i forhold til konkurrenterne.

 

Built for speed

"Built for speed" er Internet Explorer 10's motto, hvilket vel må siges at være et direkte angreb på Googles Chrome browser, som har slået sig stort op på netop hastighed.

Hvilken browser, der er hurtigst, er til evig diskussion, men med det nye motto til Internet Explorer har Microsoft i hvert fald lagt i kakkelovnen til en ny kamp på fart, når IE 10 kommer senere på året samtidig med Windows 8.

Internet Explorer 10 - Fast and Fluid

 

Metro design

Med Windows 8 følger også det nye Metro tiles design, der er særligt udviklet til touch skærme, og det kommer Internet Explorer ifølge videoen også til at benytte sig af.

Metro designet er i sig selv en interessant nyskabelse fra Microsofts side, som de allerede har implementeret i Windows Phone 7 mobiltelefonerne, og det skal blive spændende at se, hvordan integreringen af Internet Explorer 10 i Windows' nye brugerflade bliver.


Læs mere Microsofts udvikling af Internet Explorer 10 her

Download den seneste version af Internet Explorer her

Se Microsofts Fast and Fluid video herunder: