iOS 14 er det største der er sket for iPhone i mange år – her er nyhederne

Rasmus Elm Rasmussen - 23-06-2020 12:19

Apple har præsenteret nyt styresystem til iPhone. Det byder blandt andet på widgets til hjemmeskærmen, oversættelsesfunktion og mulighed for at bruge iPhone som bilnøgle

Ja okay, meget af der har vi kendt længe i et konkurrerende system, men en en god funktion er en god funktion, så lad os ikke hænge os for meget i det.

Endelig er der mulighed for at placere levende widgets på iPhones hjemmeskærm. Widgets giver et hurtigt overblik over de oplysninger, du skal bruge, og kan fastlåses i forskellige størrelser på enhver af hjemmeskærmens sider. Brugerne kan lave en Smart Stack med widgets, som bruger enhedens intelligens til at fremhæve den rigtige widget baseret på tidspunktet, stedet og aktiviteten. Hjemmeskærmens sider kan vise widgets, som er tilpasset arbejde, rejser, sport, underholdning og andre interesseområder.

I slutningen af hjemmeskærmens sider findes App Library, et nyt område, som automatisk organiserer alle brugerens apps i en enkel visning, der er nem at navigere i, og på intelligent vis fremhæver de apps, som kunne være nyttige i netop dette øjeblik. Brugerne kan vælge, hvor mange af hjemmeskærmens sider, der skal vises, og nemt skjule sider for at få hurtigere adgang til App Library.


Læs mere...