iPad mini 2 i guld og med fingeraftrykslæser

edbpriser.dk 18-06-45709 03:13

Det kinesiske site DoNews.com er kommet i besiddelse af nogle billeder, som angiveligt viser en iPad mini 2 i samme guld-farve som den nyligt præsenterede iPhone 5S, skriver Pocket-lint.com.

Se også: iPad 5 sammenlignet med iPad 4 i ny video

Det kan dreje sig om veludført Photoshop arbejde, men tanken om, at Apple vil tilbyde deres kommende iPad mini 2 i den nye populære guld-farve, er nu ikke så langt ude.

Samtidig kan man også fint forestille sig, at Apple vil inkorporere fingeraftrykslæseren fra iPhone 5S i deres nye iPad mini, da den - med enkelte undtagelser - tiltrak sig meget positiv omtale verden over.

iPad mini 2 i guld/champagne farve med fingeraftrykslæser
iPad mini 2 i guld/champagne farve med fingeraftrykslæser.

Hvornår kommer iPad mini 2?

De seneste rygter, som Pocket-lint har opsnappet, fortæller desværre, at iPad mini 2 muligvis først vil komme på markedet i 2014.

Læs også: iPhone 5S og 5C slår salgsrekord

Der var ellers forhåbninger om, at den lille ny iPad ville blive præsenteret sammen med iPad 5, som ventes at blive præsenteret af Apple ved et event i oktober måned.

Udover en lanceringsdato er det store spørgsmål, om iPad mini 2 kommer med Retina display, som mange iPad mini brugere har efterspurgt længe.