iPad mini 2 kommer måske med Retina display fra Samsung

edbpriser.dk 11-07-45553 08:30

Selvom Apple og Samsung konstant er oppe at slås i retssale rundt om i verden, betyder det ikke, at deres samarbejde er ophørt, og Samsung producerer stadig en del af indmaden til Apples produkter.

Således fortæller Wall Street Journal nu, at Samsung skal levere en Retina skærm til Apples iPad mini 2, som forventes på markedet i sidste kvartal i år, ifølge Pocket-Lint.com.

Dette skulle give iPad mini 2 en skærmopløsning på imponerende 2048 x 1536 pixels mod de nuværende 1024 x 768.

Samme størrelse - flere farver

Størrelsen på iPad mini 2 vil forblive 7,9 tommer ligesom på den første generation af den lille iPad udgave, men rygterne peger på, at man vil kunne få den nye iPad mini i flere forskellige farver, ligesom det var tilfældet med de senere generationer af Apples iPods.

iPad mini 2 colors, Foto: Pocket-Lint.com
Mulige iPad mini 2 farver. Foto: Pocket-Lint.com

Forbedret indmad på iPad mini 2

Indmaden i Apple iPad mini 2 får sig også en overhaling, hvis rygterne taler sandt.

Først og fremmest skulle Apple være klar med en egenudviklet A6-chip, der vil gøre iPad mini 2 en del hurtigere end sin forgænger.

Og dernæst vil kameraet højst sandsynligt blive opgraderet, da det efterhånden er normen for Apple med hver ny hardware generation, men de specifikke tal herpå ligger ikke fast.

Modstridende rygter

Ifølge 9to5Mac tester Apple også en iPad mini 2 uden Retina skærm men dog stadig med A6-chippen.

9to5Mac har fået tilsendt noget kode fra betaversionen af iOS 7 af en udvikler, som har gravet en hemmelig fil frem, der peger i denne retning.

Om det så betyder, at der slet ikke kommer en iPad mini 2 med Retina skærm i denne omgang, eller om der kommer to versioner af den nye iPad mini på markedet samtidig med to forskellige prismærker, får vi at se om et par måneder, når Apple ventes at præsentere deres nye mini tablet.