iPad og MacBook kommer ikke til at smelte sammen

edbpriser.dk 07-10-47844 23:20

Da Apple CEO Tim Cook for nyligt udtalte sin store undren over, hvorfor nogen kunne finde på at købe en PC, mente han naturligvis ikke Apples egne MacBooks.

"Vi anser ikke, Mac computere og PC'er for at være det samme", har Cook klarificeret.

Men det betyder samtidig heller ikke, at Apple arbejder på at smelte deres MacBook sammen med deres iPad, selvom de to produkters arkitektur aldrig har været tættere på hinanden.

Læs også: iPad Pro slår MacBook Pro og Surface Pro 4 i benchmark-tests

Det kunne ellers blive Apples svar på Microsofts Surface produkter, der fungerer som både en tablet og en bærbar PC, men det tror Tim Cook ikke vil være en god idé.

"Vi er overbeviste om, at kunderne ikke er på udkig efter en sammensmeltet Mac og iPad", udtaler Cook i et interview med den irske avis Independent.

"For det ville betyde - eller det vi er bange for vil ske - at ingen af oplevelserne ville være så gode, som brugeren forventer. I stedet vil vi tilstræbe at lave verdens bedste tablet og verdens bedste Mac. Hvis vi parrede de to produkter, ville vi ikke opnå nogen af delene. Man ville begynde at gå på kompromis på forskellige måder."

Læs også: Anmelderne er enige: iPad Pro kan ikke erstatte din PC

Dermed skulle en iSurface være lagt i graven for denne gang, og hybrid-produkterne, der tilbyder både en tablet og en fuldbyrdet bærbar i ét, tilhører fortsat Microsofts Windows.