iPad Pro kommer måske med dobbelt styresystem

edbpriser.dk 29-09-46735 08:40

Det er mediet DigiTimes, som fra kilder i Apples produktionsled har hørt om en iPad prototype med dobbelt styresystem.

Apple spås til at komme med en 12,9 tommer stor iPad i løbet af 2015, som efter sigende får navnet iPad Pro efter Apples MacBook Pro-serie, og det tyder jo på en tablet, der er rettet mere mod arbejdsopgaver end ren underholdning.

Læs også: Apple på vej med en iPad Pro

Derfor giver det også god mening at udstyre en iPad Pro med både Mac OS X Yosemite til den seriøse side og iOS 8 til de mere normale tablet opgaver.

Mac OS X Yosemite har flere tablet- og mobilfunktioner

Da Apple præsenterede det kommende Mac styresystem kaldet Yosemite på WWDC i sommers, var der da også kommet flere funktioner, der giver en større integration med iPad og iPhone, så måske er Apple også ved at udviske skellene mellem deres styresystemer, ligesom Microsoft har gjort det med Windows 10.

Der er endvidere rygter fra DigiTimes' kilder om, at Apple tester en 2-i-1 prototype a la ASUS' berømte Transformer Books.

Det vil sige, at vi måske kommer til at se en iPad Pro med tilhørende tastatur, som kan klikkes af og på alt efter arbejdsopgaver og styresystem.

Læs også: iPhone 6 Plus koster 1.260 kroner i komponenter - sælges for 6.000 kroner

Apple forholder sig som vanligt tavse til rygterne om deres kommende produkter, men produktionen af iPad Pro skulle starte tidligt i 2015, så der bliver vi sikkert klogere på firmaets planer.