iPad Pro slår MacBook Pro og Surface Pro 4 i benchmark-tests

edbpriser.dk 31-07-47836 18:20

iPad Pro er drevet af en dual-core A9X processor på 2,25 GHz, der rundt regnet er 300 MHz hurtigere end iPhone 6s' A9 chip, og det gør ikke overraskende iPad Pro til den hurtigste iOS enhed på markedet.

Men det stopper ikke her, skriver Ars Technica, som har lavet en grundig test af iPad Pro og kørt den igennem flere benchmark-tests, som de har sammenlignet med resultaterne for både MacBook Pro 13 tommer, den helt nye Surface Pro 4, 12 tommer MacBook med Retina Display og den nyeste MacBook Air.

Læs også: iPhone skal have en panik-knap

Her er Apples 12,9 tommer iPad Pro helt på højde med MacBook Pro og Surface Pro 4 i single-core testene og hurtigere end MacBook Retina og MacBook Air.

Og i multi-core testene imponerer iPad Pro også og klarer sig bedre end både MacBook Retina og MacBook Air.

iPad Pro imponerer også på grafiksiden

Endnu mere imponerende bliver det, når det kommer til iPad Pros grafiske formåen, for her er A9X chippen også helt fantastisk, og den slår faktisk enhver Intel GPU til og med Intel Iris Pro 5200 i MacBook Pro og Surface Pro 4's Intel HD 520.

Læs også: Ny 4 tommer iPhone tidligt til næste år

Ars Technica regner med, at de kommende Iris Pro chips fra Skylake serien vil bringe Intel tilbage på toppen, men indtil da regerer Apples A9X processor.

Du kan se et udvalg af Ars Technicas testresultater herunder og dem alle ved at følge linket her.

iPad Pro single-core Geekbench 3 CPU benchmarks

iPad Pro multi-core Geekbench 3 CPU benchmarks

iPad Pro GPU GFXbench GL benchmarks

iPad Pro GPU GFXbench GL benchmarks