iPhone 5 afsløres den 11. juni

edbpriser.dk 02-05-44061 00:50

Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

Den kinesiske erhvervsavis, Commercial Times, synes at vide, at Apples næste iPhone lanceres i forbindelse med firmaets udviklerkonference, der afholdes til juni.

Avisen har angiveligt informationerne fra Diawa Securities, der fortæller, at Apples næste mobil vil bruge ”glas to glass (G/G)”-teknologi til den berøringsfølsomme skærm. Teknologien gør det muligt at lave tynde skærme med bedre billedkvalitet i forhold til de traditionelle ”film on glass (F/G)”-paneler.

Apple har traditionelt præsenteret nye iPhones for omverdenen i forbindelse med sin årlige udviklerkonference i juni, men sidste år kom iPhone 4S i stedet ud i butikkerne i oktober.

Messecentret Moscone Center i San Francisco er blevet booket til et ”corporate meeting” fra den 11. til den 15. juni, så det peger i retningen af et Apple-event.

Der er udbredt forventning om, at iPhone 5 får et design, der skiller ud fra det, vi har set med iPhone 4 og iPhone 4S. Der har også været et væld af rygter om, at mobilen får en større skærm på fire tommer. Alle iPhones har indtil videre haft en skærm på 3,5 tommer.

iPhone Pro koncept 

Læs mange flere nyheder på Recordere.dk