iPhone 5S bliver 31 procent hurtigere

edbpriser.dk 12-10-45621 21:16

Der er efterhånden en del kilder omkring Apple, som beretter, at A7 processoren i iPhone 5S bliver hele 31 procent hurtigere end sin forgænger, skriver 9to5Mac.

Senest er det en nyhedsvært fra Fox News, Clayton Morris, som på sin Twitter-profil har postet, at hans forbindelser hos Apple har fortalt ham, at det procenttal passer, og at iPhone 5S bliver meget hurtig.

Læs også: iPhone 5S kommer i champagne farve med 128 GB

iPhone 5S måske med 64-bit teknologi

Dette passer godt sammen med de tiltagende rygter, som 9to5Mac har opsnappet om, at Apple er i fuld gang med at teste 64-bit teknologi i deres processorer.

64-bit teknologien skal optimere animationer, gennemsigtighed og andre af iOS 7's grafiske elementer.

Men om Apple kommer langt nok med deres prøvekørsler af 64-bit teknologien til at få den klar til iPhone 5S er noget usikkert, da nogle rapporter peger på, at Apple kun er i de indledende faser og først vil have en 64-bit processor klar til næste års A8 chip.

Læs også: iPhone 5C bliver ikke så billig alligevel

A6 chippen i iPhone 5 er dual-core, og det ventes den nye A7 chip i iPhone 5S også at blive.

Dedikeret chip til bevægelses-sporing

Selvsamme Clayton Morris har også tweetet, at iPhone 5S får en dedikeret chip til bevægelses-sporing, som kunne tyde på nye kamera funktioner.

9to5Mac har tidligere hørt, at kameraet i iPhone 5S får en slow-motion funktion, der kan optage video med 120 FPS, og det kunne meget vel være denne feature, som Morris hentyder til.

Vi vil vide mere, når Apple præsenterer sine nye iPhones den 10. september.