iPhone 5S kommer den 20. september

edbpriser.dk 06-09-2013 13:17

China Telecom har via websitet Weibo meddelt deres kunder, at de allerede kan få fingre i iPhone 5S og iPhone 5C den 20. september, hvilket kun er 10 dage efter Apples presse-event, som de har indkaldt verdenspressen til den 10. september.

China Telecom gav også deres kunder mulighed for at forudbestille både iPhone 5S og iPhone 5C, men både annonceringen og muligheden for at forudbestille er nu blevet fjernet, skriver Pocket-lint.

iPhone 5C til det kinesiske marked

Flere kilder har antydet, at Apple har udviklet den (måske) mere prisvenlige iPhone 5C til specielt det kinesiske marked, da potentialet her er enormt.

Læs også: iPhone 5C bliver ikke så billig alligevel

Pocket-lint kan yderligere berette, at TD-LTE 4G versionerne af de nye iPhone modeller er sendt til godkendelse hos de kinesiske myndigheder, for at de kan være klar til launch hos især mobilselskabet China Mobile.

China Mobile er nemlig verdens største mobilselskab med hele 700 millioner kunder, og Apple vil naturligvis gerne appellere til så mange som muligt, hvilket har resulteret i, at de nu introducerer en plastik iPhone, selvom de tidligere har forsvoret nogensinde at ville gøre det.

Læs også: iPhone 5S kommer i champagne farve med 128 GB