iPhone 6 bliver dyr, tynd og får lysende Apple logo på bagsiden

edbpriser.dk 22-07-2014 12:27

Hvis vi skal starte med de dårlige nyheder, så ser det ud til, at Apple hæver prisen betragteligt for deres to større iPhone 6 modeller, når de bliver lanceret i september i år, skriver uSwitch.com.

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev

Ifølge en kinesisk flyer, der er blevet sat online af det kinesiske website Weibo, kommer 4,7 tommer versionen til at koste i omegnen af 6.500 kroner uden abonnement.

Læs også: iPhone er dobbelt så dyr som Android

For phablet udgaven af iPhone 6 på 5,5 tommer ser det endnu værre ud, da den omregnet kommer til at koste $1.000 eller helt oppe omkring 8.000 kroner i Danmark.

Kinesisk flyer med de større iPhone 6 modeller og priser
Kinesisk flyer med de større iPhone 6 modeller og priser.

Det er alt andet lige en hamper pris, hvis det kommer til at holde vand.

Første billede af en samlet iPhone 6

Der har cirkuleret flere billeder af mulige udseender på de større iPhone 6 modeller, men nu har uSwitch postet nedenstående billede fra KitGuru, som skulle vise en samlet udgave af en iPhone 6

iPhone 6 samlet
Billede af en samlet iPhone 6 fra KitGuru.

Billedet passer meget godt til de oplysninger, der florerer om de kommende Apple smartphones, da det viser en meget tynd iPhone 6 med rundede kanter, nyt knap-layout og så de der bånd, der lader til komme på bagsiden øverst og nederst.

Som alle andre iPhone 6 rygter, skal det her billede naturligvis også tages med et gran salt, men KitGuru lækkede faktisk et billede af iPhone 5 forrige år, som viste sig at holde stik, da den blev præsenteret.

Apple logoet på iPhone 6 kan lyse op ved notifikationer

Seneste nyt fra uSwitch er så, at Apple logoet på iPhone 6 bliver i stand til at lyse op, når der kommer en notifikation, et opkald eller en mail.

Det lysende logo er kendt fra Apples bærbare computere, men hvor det i de bærbare blot har en æstetisk funktion, kunne det snildt få en mere praktisk funktion i iPhone 6.

iPhone 6 bagcover med gennemlyseligt plastik-logo
iPhone 6 bagcover med gennemlyseligt plastik-logo. Foto: uSwitch.com.

Påstanden bygger på ovenstående billede, der skulle vise et iPhone 6 bagcover med en eller anden form for plastik-logo, der vil være tynd nok til at blive oplyst indefra telefonen.

Læs også: Stor iPhone 6 bliver måske forsinket

Dermed kan man diskret blive oplyst om, at der er nogen, som vil i kontakt med en, mens man sidder i møde, til undervisning eller noget andet, hvor en ringende eller brummende mobiltelefon ikke er velkommen.

De større iPhone 6 modeller ventes at blive præsenteret af Apple ved et event den 19. september.