iPhone 6 kommer den 14. oktober

edbpriser.dk 17-10-46549 15:26

Sitet MacRumors har været i kontakt med en person, som har information fra et internt Apple-møde med chefer fra deres Apple Store butikker.

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev

Her har en af de højtstående herrer sagt, at den 14. oktober bliver en kolossal dag for Apple, og at hele oktober bliver en meget travl måned for selskabet og dets butikker.

Læs også: iPhone 6 bliver dyr, tynd og får lysende Apple logo på bagsiden

Den 14. oktober er en tirsdag, hvilket ikke er en normal dag for Apple at sætte en ny iPhone til salg (det plejer at være fredag), men på grund af den store efterspørgsel, og fordi Apple vil have mange eksemplarer af 4,7 tommer versionen af iPhone 6 klar på lanceringsdatoen, har de rykket dagen frem, så flere kan nå at få en iPhone 6 i den første uge, den er til salg.

Det lader stadig til, at det kun vil være 4,7 tommer versionen, der kommer til salg fra start, mens vi må vente til senere på året eller starten af det nye, før den store iPhone 6 phablet på 5,5 tommer kommer i butikkerne.

Datoen for præsentationen af den ene eller begge iPhone 6 mobiler spås nu til at ligge tirsdag den 16 september.

iPhone 6 koncept med buede skærmsider af Martin Hajek ved siden af en iPhone 5s
iPhone 6 koncept med buede skærmsider af Martin Hajek ved siden af en iPhone 5s.

Præsentation af iWatch, OS X Yosemite og nye iPads og Macs allerede i oktober

MacRumors fortæller videre, at Apple allerede vil præsentere deres iWatch, det nye OS X Yosemite samt nye iPads og Mac computere ved et event i oktober.

Hvis det holder stik, bliver det helt sikkert en meget travl måned for både Apple og deres kunder, som vist godt kan begynde at spare op og/eller skrive ønskesedler.

Læs også: Apple udskyder den største iPhone 6