iPhone 6 til salg natten til fredag

edbpriser.dk 17-09-2014 10:24

iFans har ventet længe på at sætte tænderne i den nye større iPhone 6, og nu er vi så tæt på, at vi næsten kan smage det.

På fredag den 19. september går det officielle presale eller mulighed for forudbestilling i gang hos flere danske mobilselskaber, og det bliver lige over midnat natten mellem torsdag og fredag.

Allerede nu kan du blive skrevet op hos flere teleselskaber, som har oprettet VIP-lister eller andet, hvor de mest ivrige iPhone-fans kan blive skrevet op til at få en af de første iPhone 6 modeller, der lander i Danmark.

De første iPhone 6 mobiler skulle være klar til leverance hos de hurtigste på næste fredag den 26. september.

Find links herunder til de forskellige mobilselskaber, der har en liste og starter op for forudbestillinger fredag kl. 00.01.

iPhone 6 hos Bibob

Hos Bibob har de oprettet en VIP-liste, hvor du kan skrive dig op, og Bibob lover, at alle på listen får mulighed for at bestille iPhone 6 tolv timer før alle andre.

Se mere hos Bibob her

iPhone 6 hos Telia

Hos Telia har de både oprettet et nyhedsbrev og en SMS-service, så du kan få det at vide, lige så snart det er muligt at bestille iPhone 6 hos Telia.

Se mere hos Telia her

iPhone 6 hos Telenor

Hos Telenor er de også klar til at sætte iPhone 6 til salg med en dedikeret side til iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Her kan du læse om de to modeller og blive skrevet op til et nyhedsbrev, hvor du får at vide, når Telenor er klar til at tage imod din bestilling.

Se mere hos Telenor her