iPhone 6s læk peger på hurtigere netværk og bedre batteritid

edbpriser.dk 23-08-47469 23:10

Det er 9to5Mac, som har modtaget ovenstående billede fra en kilde, der angiveligt viser indmaden i Apples kommende iPhone 6s og heriblandt mobilens LTE modem.

Modemmet er Qualcomms MDM9635M, der udmærker sig ved at fordoble download-hastigheden på LTE (4G) netværket fra 150 Mbps, som er tophastigheden i de nuværende iPhone 6 modeller, til 300 Mbps. Upload hastigheden lyder fortsat på maksimalt 50 Mbps.

Læs også: Apple har sat produktionen af Force Touch iPhones i gang

Denne nye tophastighed på netværksforbindelsen er naturligvis teoretisk og afhænger af faktorer som hastigheden fra din netværksudbyder og den generelle belastning af netværket.

En praktisk hastighed på omkring de 225 Mbps er derfor mere sandsynlig, men det vil stadig føles som et voldsomt løft i forhold til de nuværende iPhones på markedet, hvilket brugere af Google Nexus 6, HTC One M9, Sony Xperia Z3+ og de nyere Samsung Galaxy smartphones nok alle kan skrive under på, da disse mobiler har et 300 Mbps modem eller hurtigere installeret.

iPhone 6s skal

Bedre strømforbrug og måske større batteri i iPhone 6s og 6s Plus

Qualcomms modem er, ifølge producenten selv, også mere strømeffektivt, hvilket lover godt for batteritiden i iPhone 6s og 6s Plus.

Samtidig er Qualcomm MDM9635M også mere kompakt end sin forgænger, og det lækkede bundkort er i det hele taget slankere end sin modpart i de nuværende iPhone modeller, hvilket kunne give plads til et lidt større batteri i iPhone 6s og 6s Plus.

Læs også: Samsung har fået batteri gennembrud

Udseendet på iPhone 6s og 6s Plus skulle forblive uforandret, hvis nedenstående lækkede billeder - ligeledes fra 9to5Mac - af iPhone 6s kabinettet kan tages for gode varer.

iPhone 6s skal billedgalleri