iPhone 6s og 6s Plus får Force Touch, bedre kamera og stærkere metal

edbpriser.dk 12-05-2015 14:39

Analysevirksomheden KGI Securities og i særdeleshed deres analytiker Ming-Chi Kuo har flere gange ramt plet med deres forudsigelser om Apples produkter, og de har netop frigivet en ny rapport med de seneste informationer fra deres kilder i produktionen.

Apple vil efter sigende holde fast i de nuværende størrelser på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer og altså ikke komme med den rygtede mindre 4 tommer model til de kunder, som savner den gamle skærmstørrelse.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Iron Man Edition

Til gengæld peger rapporten på muligheden for en ny farve til iPhone 6s og 6s Plus, idet Apple skulle overveje en rosa guld udgave, som Apple Watch også er udkommet i.

iPhone 6s og Apple Watch i rosa guld farve

iPhone 6s og 6s Plus får Force Touch

Ligesom Apple Watch og de nye MacBooks vil iPhone 6s og 6s Plus få Force Touch, der kan kende forskel på et normalt tryk på skærmen og et hårdere et af slagsen.

Det giver nogle nye muligheder for at interagere med indholdet på skærmen, og det kan blandt andet bruges til at trykke hårdere ned på en adresse og så få et Maps-preview af lokationen.

Det samme kan gøres med links og filer, hvor et hårdere tryk giver et preview af den side, der linkes til, eller indholdet af filen.

Se mere om Force Touch hos Apple her.

12 MP kamera i iPhone 6s og 6s Plus

Ifølge KGI vil kameraerne i iPhone 6s og 6s Plus blive opgraderet fra de nuværende 8 MP i iPhone 6 og 6 Plus /iPhone-6-og-iPhone-6-Plus.aspx til 12 MP.

iPhone 6

Det kan måske hjælpe med til at bringe Apples smartphones tilbage på kamera-toppen, nu hvor de i en grundig test er blevet slået af Samsungs Galaxy S6 og S6 Edge.

Stærkere metal og måske safirglas

Selvom "Bendgate"-miseren, der handlede om, at iPhone 6 Plus skulle bøje i folks baglommer, blev blæst noget ud af proportioner, har Apple alligevel valgt at bruge et stærkere metal til iPhone 6s og 6s Plus.

Ifølge KGI's kilder vil Apple bruge serie 7000 aluminium til de nye modeller, og det skulle være 60% stærkere end den nuværende type metal.

Læs også: LG G4: Topmobil i ægte læder

Samtidig er der påny rygter om, at det superstærke safirglas vil blive brugt som frontglas på nogle af iPhone 6s og 6s Plus modellerne - måske iPhone 6s Plus i en Limited Edition.

Men det afhænger af, om Apples underleverandører kan få produktionen højt nok op i gear, hvilket ikke er lykkedes indtil nu.

iPhone 6s og 6s Plus bliver hurtigere

Traditionen tro får både iPhone 6s og 6s Plus en hardware opgradering på processor-siden, da de begge får en hurtigere A9 chip.

På RAM-siden skulle de to nye modeller også blive stærkere, da de her går fra 1 GB til 2 GB ifølge KGI's oplysninger.

Læs også: Mobil sikkerhedsteknologi scanner dit øre

Produktionen af iPhone 6s og 6s Plus skulle gå i gang allerede til august med en præsentation til september.

 

Kilder: Phone Arena og Übergizmo