iPhone 7 bliver supertynd

edbpriser.dk 04-01-48135 13:26

Det er det japanske site, Macotakara, som bekræfter tidligere rygter om, at iPhone 7 bliver endnu tyndere end sine forgængere.

Ifølge Macotakara er det en hel millimeter, som Apple har barberet af tykkelsen på den næste iPhone, så den blot kommer til at måle 6,1 mm, hvilket også er tykkelsen på den seneste iPod touch.

Det superslanke design opnås blandt andet ved at droppe hovedtelefonstikket, som fremover skal tilsluttes trådløst eller gennem Lightning stikket.

Læs også: Så kraftige bliver iPad Air 3 og den kommende 4" iPhone

Samtidig har Apple formået at skrumpe kameraet i iPhone 7, så det nu ligger plant med overfladen på mobilens bagside, og ikke stikker ud som på iPhone 6s modellerne.

iPhone 7 koncept

Herudover er der nu også rygter om, at iPhone 7 vil blive udstyret med en smallere Lightning port, som igen er med til at skrumpe mobiltelefonens tykkelse. Den vil dog stadig kunne modtage de nuværende Lightning stik, så de skal i det mindste ikke skiftes ud.

Designet skulle ifølge rygterne ikke blive meget anderledes, da iPhone 7 får samme bredde og højde som de seneste generationer, men mon ikke den alligevel bliver noget redesignet, ligesom Apple plejer at gøre med en ny iPhone.

iPhone 7 bliver ifølge Macotakaras kilder heller ikke vandtæt, som nogle rygter ellers har peget på.

Stereolyd i iPhone 7

Som noget helt nyt er der til gengæld forlydender om, at iPhone 7 vil blive udstyret med stereo højttalere.

Hvis det er sandt, vil det være første gang, at en iPhone får stereolyd, da alle hidtidige modeller har haft monolyd.

Læs også: Langdistance trådløs opladning på vej til iPhone og iPad

iPhone 7 står fortsat til at blive lanceret i september.


Via: 9to5Mac