iPhone 7 er lynende hurtig

edbpriser.dk 26-09-2016 10:33

Med hver ny generation af smartphones bliver processoren hurtigere og bedre end den forrige, og især Apple kommer gerne med et sammenligningstal ved præsentationen af en ny iPhone for, hvor meget hurtigere den nye processor er i forhold til tidligere.

For iPhone 7 var sammenligningen, at den nye A10 Fusion CPU er dobbelt så hurtig som iPhone 6 og 6 Plus.

Læs også: Hvor vandtæt er iPhone 7?

Styrkeforholdet til de nyere iPhone 6s modeller blev ikke nævnt, hvilket nok skyldes, at iPhone 7 ikke er så meget hurtigere end sin umiddelbare forgænger, som den blot slår med cirka 14 sekunder i hastighedstesten herunder.

iPhone 7 banker Samsung Galaxy Note 7

Samsung har ellers problemer nok med deres nye phablet flagskib, Galaxy Note 7, der er blevet udstyret med dårlige batterier, der både bryder i brand og eksploderer, hvorfor Samsung har måttet tilbagekalde mobiltelefonen og skifte batterierne, og nu viser en hastighedstest, at den slet ikke er i nærheden af iPhone 7.

Som du kan se i nederste video her på siden fra PhoneBuff får Samsung Galaxy Note 7 læsterlige klø af iPhone 7, der er næsten dobbelt så hurtig som Samsungs allernyeste toptelefon.

Læs også: Pas på din jetsorte iPhone 7

Derfor er Galaxy Note 7 sikkert stadig en glimrende smartphone (når den ikke eksploderer), og den kan snildt være hurtigere end din nuværende mobil, med mindre du altså har en af Apples nyeste modeller.