iPhone 7 får fast Home-knap med Force Touch

edbpriser.dk 27-07-2016 11:26

En af de største nyheder i den kommende iPhone 7 kunne meget vel blive en helt ny Home-knap ifølge flere rygter.

I stedet for den nuværende bevægelige Home-knap med indbygget fingeraftrykslæser forlyder det nu, at Apple i stedet laver en fast Home-knap, der aktiveres med Force Touch.

Læs også: Store ændringer på vej til iPhone

Home-knappen kommer derfor også til at ligge helt i niveau med overfladen på mobiltelefonen, hvilket også stemmer overens med et lækket billede, som sitet mobipicker postede tilbage i juni:

iPhone 7 med ny fast Home-knap

Denne ændring - sammen med fjernelsen af hovedtelefonstikket - kunne være med til at gøre iPhone 7 vandtæt, som der også har verseret rygter om, at Apple arbejdede på.

Færre reparationer og ny farve

Et farvel til en bevægelig Home-knap vil også have den fordel, at der vil komme færre reparationskrav til Apple, da Home-knappen er en af de ting, som oftest går i stykker på en iPhone.

Læs også: Apple vil fjerne hovedtelefonstikket fra den næste iPhone - her er fem mulige forklaringer

Og så forlyder det desuden, at iPhone 7 vil komme i en ny sort farve-variant, der skulle blive den fra Apple Watch kendte Space Black.

iPhone 7 med ny fast Home-knap rendering af Martin Hajek

iPhone 7 med ny fast Home-knap rendering af Martin Hajek

Hvordan iPhone 7 vil komme til at se ud med den nye Home-knap og i Space Black farven, har designeren Martin Hajek givet et bud på, som du kan se på billederne herover og billedet øverst.

iPhone 7 ventes at blive afsløret til september.


Kilder: 9to5Mac og Übergizmo