iPhone 7's kamera lander på en syvende plads

edbpriser.dk 24-07-48729 19:50

Mens vi venter på testen af iPhone 7 Plus' dobbelte kamerasystem, har kamera-testsitet DxOMark afsluttet deres omfattende gennemgang af kameraet i iPhone 7.

Apple er vant til at lande helt i toppen af DxOMarks liste over de bedste kameramobiler på markedet, men med iPhone 7 må de altså nøjes med en - trods alt flot - syvendeplads.

Læs også: Apples næste iPhone hedder iPhone 8

Under overskriften "Bedre end nogensinde" fastslår DxOMarks eksperter, at kameraet i iPhone 7 er det bedste i en iPhone til dato.

iPhone 7's kamera har fået opgraderet sin sensor, sit objektiv og er blevet udstyret med optisk billedstabilisering, der sammen med avanceret billedbehandling giver nogle rigtig flotte billeder.

Det nye kamera har også fået en forbedret blændeåbning på ƒ/1,8, så billeder taget ved lav belysning bliver bedre, og det har alt sammen resulteret i en samlet score på 86.

DxOMark mobilkamera karakterer september 2016

Dermed kommer kameraet i iPhone 7 ind bag HTC 10, Samsung Galaxy S7 Edge og Sony Xperia X Performance, der alle har fået 88, og Moto Z Force Droid, Samsung Galaxy S6 Edge Plus og Sony Xperia Z5, der alle fik scoren 87.

Læs også: Her er HTC 10

Så iPhone 7 er blandt de bedste kameramobiler på markedet lige nu, og det bliver meget spændende at se, om iPhone 7 Plus med sit noget mere avancerede kamera kommer og blæser dem alle af banen.