iPhone 8 bliver forsinket ifølge kendt Apple-analytiker

edbpriser.dk 07-10-49325 12:36

Det er den sædvanligvis pålidelige KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo, som i sin seneste note til investorer videregiver sin viden om Apples produktionsproblemer.

Læs også: iPhone 8 får glaskrop og trådløs opladning

Under overskriften "Rising probability of worst-case scenario for iPhone shipments" fortæller Kuo i sin note, at Apple både har problemer med at integrere Touch ID fingeraftrykslæseren i displayet, så den muligvis rykker om på bagsiden som på Benjamin Geskins rendering herover, og at deres underleverandører har svært ved at levere de ønskede mængder komponenter.

Manglen på komponenter vil ifølge Kuo være et problem resten af året, og da Apple nok først kommer i gang med produktionen af iPhone 8 til oktober-november på grund af produktionsvanskelighederne i stedet for den sædvanlige produktionsstart, der normalt ligger i august-september, vil det højst sandsynligt blive meget svært at få fat i Apples jubilæums-iPhone på denne side af nytår.

Apple havde samme problem med iPhone 7 Plus, der også kom ud i meget begrænset antal de første måneder efter lanceringen, så det er ikke et nyt fænomen.

Læs også: Analytiker: iPhone 8 får ansigtsgenkendelse i stedet for Touch ID

Ming-Chi Kuo mener dog stadig, at Apple vil vise iPhone 8 frem til september sammen med iPhone 7s modellerne, men der vil højst sandsynligt gå en rum tid, før den bliver tilgængelig på vores breddegrader.


Kilde: MacRumors