iPhone 8 får glaskrop og trådløs opladning

edbpriser.dk 24-11-2016 10:27

Apple analytikeren over dem alle, Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, har endnu engang kigget i krystalkuglen eller rettere talt med sine kilder, og kan nu fortælle, at Apple vil give iPhone 8 modellerne en glaskrop, og at det bliver muligt at oplade dem trådløst.

Teknikken skulle blive lig den, der bruges til at oplade Apple Watch, og glaskroppen på iPhone 8 skulle være med til at gøre opladningen hurtigere.

Læs også: Apple får patent på sammenfoldelig iPhone

Det er dog ikke sikkert, at den trådløse opladerenhed følger med alle iPhone 8 modeller, da den ifølge Ming-Chi Kuo muligvis kun bliver inkluderet i pakken med de dyrere modeller, så hvis man køber en billigere model, er den trådløse oplader ekstraudstyr.

Eksklusiv rammeløs iPhone 8 med OLED display

Ming-Chi Kuo holder også fast i, at Apple vil udsende tre nye iPhone 8 modeller i 2017, hvor to af modellerne er opgraderinger af de eksisterende iPhone 7 og 7 Plus modeller.

iPhone 8 koncept

Den tredje model bliver imidlertid en eksklusiv sag, der får et nærmest rammeløst design, da den vil blive beriget med et OLED display, der krummer ud over kanterne af mobilen både i siderne og i top og bund.

Læs også: Mand gifter sig med sin iPhone - og så er det ikke engang løgn...

Selve OLED displayet vil være på omkring 5,8 tommer, mens mobiltelefonens skærm vil udgøre cirka 5,2 tommer, da der skal bruges plads på fronten af mobilen til højttalere og kamera.

Touch ID Hjem knappen vil på denne eksklusive iPhone 8 model blive indbygget i displayet, så bundkanten under skærmen forsvinder.

Langdistance trådløs opladning stadig under udvikling

Tilbage i januar måned kunne analysevirksomheden Bloomberg rapportere, at Apple var i gang med at udvikle trådløs opladning, hvor iPhonen ikke behøver at være i kontakt med opladeren men bare skal være i samme rum.

Læs også: Langdistance trådløs opladning på vej til iPhone og iPad

Dengang forlød det, at Apple håbede på at være klar med langdistance opladning teknologien i 2017, men ifølge KGI rapporten vil iPhone 8 modellerne stadig have behov for at være i kontakt med en opladerenhed, når de skal oplades trådløst.


Kilde: 9to5Mac