iPhone SE 2 kommer næste år til en mere overkommelig iPhone-pris

edbpriser.dk 09-01-49868 23:26

iPhone X får al opmærksomheden for tiden, men hvis man ikke er interesseret i at betale mindst 8.000 kroner for sin nye iPhone eller have en stor mobil at slæbe rundt på, så er Apples iPhone SE det rette valg.

iPhone SE har imidlertid rundet de 18 måneder på markedet, så det er - i mobilsammenhæng - absolut på tide med en opdatering.

Læs også: Time Magazine har udråbt iPhone X til at være en af de 25 bedste opfindelser i 2017

Og ifølge Economic Daily News er en af Apples hovedleverandører Wistron i fuld gang med at forberede produktionen af iPhone SE 2 på deres fabrik i Indien.

Der er ingen forlydender om en lanceringsdato, men produktionen skal efter sigende starte i løbet af første kvartal af 2018, så en lancering midt på året lyder plausibelt.

Koster under det halve af en iPhone X

Der er ikke sluppet så mange oplysninger om iPhone SE 2 ud endnu, men Economic Daily News' rapport fortæller, at den får samme størrelse med et 4 tommer display som den nuværende model, og at den også bliver tilbudt i 32 og 128 GB modeller.

Tidligere rygter har talt om 2 GB RAM og en Quad-Core A10 CPU, der vil gøre iPhone SE 2 omtrent lige så stærk som iPhone 7, og det vil være en helt fin opgradering.

Læs også: Første konceptbilleder af en kæmpe iPhone X Plus

Prisen på iPhone SE 2 kommer ifølge Economic Daily News til at starte på $450, hvilket vil give en dansk pris på lige under 4.000 kroner eller under det halve af en iPhone X.


Via: BGR