iPhone SE præsenteret

edbpriser.dk 08-07-48192 06:30

Så blev den nye iPhone SE præsenteret på et Apple-event i Cupertino. Den er, som ventet, på 4" og ligner til forveksling den 2,5 år gamle iPhone 5. Den er dog blevet opgraderet med hardware, som er tidssvarende og ligeså hurtigt og kraftig, som iPhone 6S.

Nedenfor finder du Apples beskrivelse af den lille ny, der kan købes fra d. 29 marts.Velkommen til iPhone SE, den stærkeste 4" telefon nogensinde. Vi har taget udgangspunkt i et populært design og så gentænkt det fra inderst til yderst. A9 er den samme avancerede chip, som bruges i iPhone 6s. 12?megapixels kameraet tager fantastiske billeder og 4K?video. Og Live Photos gør dine billeder mere levende. Resultatet er en iPhone, som er lille udenpå. Men stor på alle andre måder.


Kernen i iPhone SE er A9, den samme avancerede chip som i iPhone 6s. Takket være 64-bit-arkitektur, kendt fra stationære computere, leverer A9-chippen spektakulær hastighed og respons. Og med en grafisk ydeevne på konsolniveau kan du glæde dig til en smuk behandling af dine bedste spil og apps. Alt i alt en stærk chip, der giver en imponerende ydeevne.Super effektiv M9-hjælpeprocessor.
M9-bevægelseshjælpeprocessoren er direkte integreret i A9?chippen. Den er forbundet med accelerometer, kompas og gyroskop og kan måle bevægelser, som f.eks. at tælle dine skridt og registrere din distance. Den gør det også nemt at aktivere Siri. Bare sig “Hej Siri” – du behøver ikke engang have din iPhone i hånden.
Det eneste kamera, du behøver.
Med et 12-megapixels iSight-kamera kan du tage lige så skarpe og detaljerede billeder som med iPhone 6s. Du kan selvfølgelig også optage – og redigere – imponerende 4K-video med op til fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video.Tilbehør der matcher.