iWatch bliver alligevel præsenteret 9. september

edbpriser.dk 28-08-2014 15:33

Det er den sædvanligvis velinformerede John Paczkowski fra Re/Code, som kan fortælle, at Apple alligevel er klar til at præsentere deres iWatch sammen med iPhone 6 /iphone-6.aspx ved et stort event den 9. september.

Læs også: Stor iPad kommer i 2015

Der har ellers lige floreret rygter om, at Apple måtte udskyde deres smartwatch lancering til starten af det nye år, men det lader ikke til at være tilfældet.

John Paczkowski var også den første, som havde information om Apples planer med en storstilet præsentation den 9. september, der har vist sig at holde stik, så der er grund til at lytte, når manden taler.

Apple invitation til præsentationsevent 9/9 2014
Apple invitation til præsentationsevent 9/9 2014.

iWatch integreret med iPhone 6

Da Apples iWatch ventes at blive stærkt integreret med Healthkit og HomeKit applikationerne i iOS8, som vil være installeret i iPhone 6, giver det også god mening at præsentere de to produkter på samme tid.

HealthKit applikationen har vi skrevet om tidligere (hvor den godt nok blev kaldt Healthbook), og den holder styr på dit helbred med en lang række avancerede sensorer, som kan måle blodtryk, blodsukker, iltmætning og meget mere.

HomeKit applikationen skal styre forbundne enheder i hjemmet som for eksempel lys, garagedøre, Apple TV med mere, men hvor meget eller hvor lidt, der er klar ved lanceringen, vides ikke.

Er iWatch klar eller bliver det kun præsenteret?

Det store spørgsmål er så, om Apple er klar til at sende deres iWatch (eller hvad det nu kommer til at hedde) ud i butikkerne den 9. september, eller om der kommer til at gå længere tid, før de ventende fans kan få det om håndleddet.

Læs også: Moto 360 smartwatch kommer 4. september

Da Apple præsenterede den nye monster Mac Pro på deres udviklerkonference i juni sidste år, gik der mere end et halvt år, før den var klar til salg i butikkerne, så det samme kunne ske med iWatch.

Hvad navnet og det endelige design bliver, må vi vente lidt endnu med at finde ud af, men der er i hvert fald mange gode bud på nettet i denne tid, som veksler mellem billedet øverst og så det her:

Fred Flintstone med smartwatch


Yderligere kilder: AppleInsider og The Telegraph