Jabra Elite Sport [TEST]: Musik og træning helt uden ledninger

Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA 04-05-2017 13:14

Allerede inden Apple satte gang i en bølge af helt trådløse in-ears med AirPods i spidsen, annoncerede Jabra deres Elite Sport. Et komplet trådløst sæt in-ears, der ikke bare giver dig musik, men også træningsinstrukser og opkald direkte øret, uden et eneste kabel forbundet.

Tåler det meste
Elite Sport består af to separate øreknopper og en lille æske til opbevaring og opladning. Øreknopperne er relativt store, men lette og diskrete i deres udformning.

De små øreknopper er vandtætte og svedafvisende, så de tåler intense løbeture i al slags vejr, og for at man er sikker på, at de sidder ordentligt, følger der et godt udvalg af gummidutter, ear gels og vinger af forskellige størrelser med.

Med den rette kombination, der passer til dine ører, kan du være helt sikker på, at de ikke forsvinder nogen steder hen. Skulle uheldet alligevel være ude, er det muligt at købe øreknopperne stykvis, men det er ikke billigt. Som en hjælp har Jabra dog integreret en ”Find my headphones”-funktion i den tilhørende app.

Læs også: Apple AirPods [TEST]: Totalt trådløs lyd fra Apple

Masser af funktioner
Tilkoblingen sker præcis, som man kender det fra andre trådløse hovedtelefoner. Slå Bluetooth-parring til via knappen på højre side og forbind via mobilen. Det sker helt uden problemer, dog kan det være nødvendigt også at aktivere den venstre øreknop, hvis ikke den giver lyd. Det sker ved at holde +knappen inde.

 

Læs mere...