Johnny Blaze er tilbage i flammer!

edbpriser.dk 03-05-44419 07:00

Den første, flammende actionbasker i serien om Johnny Blaze aka. "Ghost Rider" debuterede som #1 på box office listen i USA, og forleden blev den vist i bedste sendetid søndag aften på TV3.

Den 26. juni er Nicolas Cage tilbage som retfærdighedens ildspruttende hævner i "Ghost Rider 2". Gør dig klar til brand-effektiv actionunderholdning i topklasse!
 
Djævelens forbandelse
Med ild skal ild bekæmpes! Johnny Blaze kæmper stadig med sin forbandelse som djævelens dusørjager. Og da han hyres til et job af en hemmelig religiøs sekt, føler han sig ikke parat til endnu en gang at påtage sig Ghost Riders flammende kræfter og magt.

Men måske er dette den sidste mulighed for at gøre sig fri af djævelens forbandelse én gang for alle!

Folkene bag "Crank" og "Gamer" tænder en sand helvedesild, når Nicolas Cage igen tramper i pedalen som bikeren Ghost Rider med det brændende kranium. Glæd dig til en fortsættelse, hvor der er skruet helt op for samtlige blus!

Ghost Rider 2
 
Multifacetteret actionstjerne
I hovedrollen som det flammende kranie står én af vor tids største actionhelte med en lang række helt unikke skuespilpræstationer bag sig, og bl.a. den amerikanske filmverdens største kærlighedserklæring, Oscar-statuetten, blandt mange andre filmpriser på kaminhylden.

Rollen som Johnny Blaze/Ghost Rider indbærer selvfølgelig også det unikke Cage’ske glimt i øjet, som er blevet forfinet i roller som fx i Matthew Vaughns "Kick Ass" (2010).

Nicolas Cage har en lang og multifacetteret karriere bag sig med de højst tænkelige højdepunkter som f.eks. rollen som Sailor Ripley i David Lynchs kultklassiker "Wild at Heart" (1990) og den Oscar-vindende præstation i "Leaving Las Vegas" (1995).

Ghost Rider 2
 
Ghost Rider à la Crank
"Ghost Rider 2" præsenteres af et toptunet actionteam, nemlig instruktør-makkerparret, Mark Neveldine og Brian Taylor, der tidligere har holdt adrenalinen kørende på max i "Crank" (2006), "Crank: High Voltage" (2009) og "Gamer" (2009).

Der er med andre ord garanti for 100% smæk for skillingen i "Ghost Rider 2". God fornøjelse.