Julegaver til hele familien

edbpriser.dk 31-05-2009 20:45

 

 

 

Til ham

Til hende

Til børnene

 

Apple iPad

iPad er uden tvivl den hotteste gadget på markedet lige nu, og den vil helt sikkert få juleglimtet frem i øjnene hos manden i dit liv. Ultracool og ultra brugervenlig.

Find bedste pris her 

Journal 64

Endnu et pletskud af en krimi fra Jussi Adler-Olsen, som tidligere på året vandt Læsernes Bogpris. Et glimrende valg til alle krimi-elskere.

Find bedste pris her 

 

LEGO brætspil

Det er altid hyggeligt med nogle familiespil i juledagene, og LEGO's nye brætspil vil være et godt valg. De kombinerer spilleglæde med LEGO's kendte byg-og-forny koncept, og spillet "Minotaurus" har faktisk vundet prisen som årets bedste familiespil.

Find bedste pris her 

 

Philips Senseo kaffemaskine

Senseo kaffemaskinen fra Philips benytter sig af de specialudviklede kaffepuder, der giver en fuld, rund smag med et lækkert cremelag. En ægte luksusnydelse til kaffe-elskeren.

Find bedste pris her 

 

KitchenAid Artisan

Artisan er en robust og hæderkronet køkkenmaskine, der er flot designet og holder helt op til 30 år, og så fås den i et væld af farver.

Find bedste pris her 

 

Fujifilm FinePix Z35

Z35 er et smart lille begynderkamera, der fås i 4 forskellige farver. Til en overordentlig fornuftig pris får du et fint kompakt kamera med 10 MP og 3 x optisk zoom. Kan både tage still-billeder og optage video.

Find bedste pris her 

 

Min broders vogter

Leif Davidsens roman er en rigtig røverhistorie om broderopgør, kærlighed og en skjult guldskat midt under den spanske borgerkrig. Masser af fortælleglæde og spænding fra Davidsens pen.

Find bedste pris her 

 

Lenovo IdeaPad U160

Lenovo kombinerer med denne bærbare PC det super effektive med det super flotte og skaber dermed en perfekt helhed. En rigtig lækker laptop til de pigerne i familien.

Find bedste pris her 

 

Kinect til Xbox 360

Kinect er den helt store gadget-nyhed i år. Kinect er et supersmart kamera, som kan aflæse alle din krops bevægelser og dermed gøre dig til controlleren i dine spil. Det fungerer rigtig godt, skulle vi hilse og sige, og det er nærmest umuligt ikke at have det sjovt.

Se alle Kinect-produkter og -spil her