Kæmpe LG phablet optager 4K video

edbpriser.dk 08-07-46125 00:36

LG er naturligvis også at finde på årets Mobile World Congress i Barcelona, og her fremviser de blandt andet deres nye phablet, LG G Pro 2, der skal tage kampen op mod Samsung GALAXY Note 3, Sony XPERIA Z Ultra og Nokia Lumia 1520.

LG G Pro 2 er en moppedreng på 5,9 tommer, og for at holde den fysiske størrelse på phabletten nede genbruger LG designet fra deres seneste mobiltelefoner, hvor de har gjort rammen omkring skærmen så lille som muligt.

Læs også: Her er Samsung GALAXY S5

Ifølge LG selv er de de bedste til at udnytte front-arealet på mobiltelefonen, hvor skærmen udgør 77,2 procent, men LG G Pro 2 fylder alligevel lidt med sine 157,9 x 81,9 x 8,3 mm.

LG G Pro 2 skyder 4K video

Kameraet i nye mobiltelefoner er altid et vægtigt salgsargument, og LG har udstyret G Pro 2 med et optisk stabiliseret 13 MP et af slagsen, der er i stand til at optage både 4K video og slow motion i 120 FPS HD.

LG G Pro 2

Herudover har LG "opfundet" en slags blitz til selfier taget med det frontvendte 2,1 MP kamera.

Når du vil tage et billede af dig selv, oplyses det meste af skærmen med hvidt, som dermed giver ekstra lys til dit selvportræt.

Banke banke på med ekstra sikkerhed

LG har i lighed med Nokia indbygget en banke-på funktion, der kan vække mobiltelefonen op fra dvale ved at banke et par gange på den slukkede skærm med en finger.

På LG har det været ekstra praktisk, fordi de i sammen moment har flyttet de fysiske knapper om på bagsiden af mobiltelefonen, så det har givet god mening, at man kan vække telefonen ved at prikke til den.

LG G Pro 2 KnockCode funktionen i brug. Foto: Ars Technica
LG G Pro 2 KnockCode funktionen i brug. Foto: Ars Technica.

LG kalder funktionen KnockOn, og på LG G Pro 2 har de forbedret sikkerheden med KnockCode, der lader brugeren bestemme sin egen banke-sekvens ud fra 86.367 mulige kombinationer, som så låser mobiltelefonen op.

Se et par videoer fra LG om KnockCode med mere nederst på siden.

Potent indmad og udskifteligt batteri i LG G Pro 2

LG G Pro 2 bliver drevet af en Snapdragon 800 Quad-Core processor på 2,26 GHz sammen med en Adreno 300 GPU og 3 GB RAM.

Batteriet på 3200 mAh er udskifteligt, og de 16 eller 32 GB hukommelse kan udvides med et microSD kort.

Læs også: Dobbeltsidet mobil har to døgns batteritid

Forbindelserne til den Android 4.4 KitKat-drevne phablet udgøres af Bluetooth Smart Ready 4.0, Wi-Fi 802.11ac og NFC, og den kommer i farverne sort, hvid og sølv.

LG G Pro 2 er ude i Sydkorea nu og ventes tidligst at indfinde sig på de europæiske markeder i april.


Kilde: Ars Technica