Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …

Aksel Brinck - 29-07-2020 00:17

En af verdens allerstørste tech-begivenheder, CES i USA, bliver ikke til noget i 2021. I hvert fald ikke på den sædvanlige, sammenpakkede måde.

Den store forbrugerteknologimesse CES i Las Vegas, USA, er aflyst næste år. Noget sker der dog, for messen vil blive afholdt virtuelt online, “all-digital”, oplyser CTA, som er arrangøren bag CES (Consumer Electronics show).

Sidste år nåede messen lige akkurat at blive afviklet i januar, før corona-pandemien førte til en bølge af messeaflysninger over hele verden.

De amerikanske myndigheder har ikke haft den fornødne evne til at slå pandemien tilbage, og det har nu konsekvenser for messen, der normalt får 150.000 forbrugere og fagfolk fra hele verden til at stimle sammen (og nogle gange stå meget tæt). Messen fungerer som et af årets helt store højdepunkter for produktpræsentationer, og den er et vigtigt mødested for branchefolk, som vil indgå forretningsmæssige relationer og aftaler.

CTA’s præsident Gary Shapiro mener ikke, det er forsvarligt at gennemføre messen, som man plejer. Derfor aflyser han allerede nu.


Læs mere...