Kameraerne i iPhone 8 og 8 Plus slår alle konkurrenter

edbpriser.dk 01-09-49703 01:13

Kamera benchmark specialisterne DxOMark har testet Apples nye smartphones, iPhone 8 og 8 Plus, og det har resulteret i, at de to nye æblemobiler har indtaget 1. og 2. pladsen på listen over markedets bedste smartphone kameraer.

Det hører med til historien, at DxOMark har lavet om på deres bedømmelsesprocedure, så der nu bliver taget højde for flere af de funktioner, som bliver mere og mere udbredt i moderne smartphones - zoom, bokeh effekt, HDR med flere.

Læs også: iPhone 8 og 8 Plus: Her er anmeldernes dom

Og det er præcis på disse områder, at iPhone 8 Plus udmærker sig, for det tager ifølge DxOMark de absolut bedste stillbilleder, mens 8 Plus kameraet må "nøjes" med en delt 2. plads på videodelen sammen med HTC U11, der begge fortsat må se sig slået af Google Pixel mobilen.

DxOMark udråber derfor iPhone 8 Plus til at være det bedste kamera i en mobil enhed, som de nogensinde har testet.

DxOMark iPhone 8 Plus og iPhone 8 scores

iPhone 8 slår rekord

Lillebror iPhone 8 kan dog også være med og slår således DxOMarks hidtidige rekord for smartphones med et enkelt objektiv i kameraet.

Faktisk slår iPhone 8 det dobbelte kamera i iPhone 8 Plus på videosiden, hvor iPhone 8 lander en score på 90 over 8 Plus' 89.

Kameraet i iPhone 8 mangler godt nok nogle af funktionerne fra det mere avancerede dobbelt-kamera i iPhone 8 Plus, men DxOMark er meget imponerede over mobilens hurtige autofokus, HDR, billedstabilisering og evne til at tage gode billeder i lav belysning.

Læs også: Pi Charger kan oplade din nye iPhone trådløst på 30 cm afstand

I horisonten lurer imidlertid tests af Samsung Galaxy 8 modellerne, Samsung Galaxy Note8 samt den kommende Pixel 2 fra Google, der altså skal slå eller tangere iPhone 8 Plus' samlede score på 94, hvis der skal en Android mobil tilbage på tronen.


DxOMark tests: iPhone 8 Plus og iPhone 8

Via: SlashGear