Katastrofetal for Windows Phone

edbpriser.dk 28-10-47852 23:50

Med en markedsandel på kun 1,7 procent i tredje kvartal af i år mod 3 procent i samme kvartal sidste år, har det aldrig set mere sort ud for Microsofts Windows Phone system.

Det er friske tal fra Gartner, der viser den meget kedelige virkelighed for Microsoft, der samtidig kan konstatere, at det går forrygende for konkurrenterne.

Læs også: Fem interessante ting du skal vide om de nye Windows 10 Mobile-telefoner

Apple har i samme periode solgt 46 millioner iPhones, hvilket giver dem en markedsandel på 13,1 procent, mens der er blevet langet ikke mindre end 299 millioner Android mobiler over alverdens diske, hvilket resulterer i et solidt fodaftryk på markedet svarende til 84,7 procent.

Gartner smartphone salg Q3 2015

Ønskedrømmen for Microsoft må være, at brugerne går og venter på Windows 10 Mobile, der er lige om hjørnet med Lumia 950 og 950 XL som bannerførere, og som lover en mere fuldbyrdet Windows-oplevelse, end styresystemet hidtil har kunnet levere.

Læs også: Prøvekørt: Continuum for Phones: Fra telefon til computer på to sekunder

Uanset hvad skal Microsoft lægge sig gevaldigt i selen for at erobre en større del af markedet, og vejen ind bliver højst sandsynligt ved hjælp af firmaer, der kan drage nytte af et integreret Windows system.

Så må vi se, om det er nok...


Via: ITavisen.no