KAZAM Tornado er verdens tyndeste smartphone

edbpriser.dk 15-10-2014 13:29

KAZAM har kun et år på bagen, men ambitionerne om at sælge gode smartphones til fornuftige priser er blevet taget godt imod af forbrugerne, som nu kan se frem til at kunne købe verdens tyndeste smartphone til en yderst favorabel pris.

KAZAM Tornado 348 hedder den tynde ny, som kommer til Danmark i januar - vi må vente lidt, fordi efterspørgslen er så stor, fortæller KAZAM i pressemeddelelsen.

Læs også: Seriøs overraskelse fra Motorola

5,15 mm er alt, hvad KAZAM Tornado 348 måler i tykkelsen (de nye iPhone 6 modeller måler 6,9 og 7,1 mm henholdsvis), og det er på en 4,8 tommer smartphone.

Indeni er KAZAM Tornado 348 også ganske imponerende, da den er udstyret med en otte-kernet MediaTek processor på 1,7 GHz, 1 GB RAM, 16 GB lagerplads og et 8 MP hovedkamera plus et 5 MP selfie-kamera.

KAZAM Tornado 348

KAZAM Tornado 348 bliver sat til salg i Danmark til en vejledende pris på 2.599 kroner, hvilket jo næsten lyder for godt til at være sandt, men den er altså god nok.

Kinesisk mobil i KAZAM's klæder

Grunden til, at KAZAM kan sælge Tornado 348 så billigt, er ifølge AndroidCentral, at KAZAM Tornado 348 i virkeligheden er en kinesisk smartphone fra Gionee kaldet Elife S5.1.

Gionee er en nyere kinesisk udfordrer, som tidligere har gjort sig bemærket ved at lave verdens tyndeste smartphone, og det er altså deres nyeste model, som KAZAM får lov til at sælge under deres eget navn på de europæiske markeder.

KAZAM Tornado 348

Gionee "nøjes" med at koncentrere sig om at sælge deres egen udgave af verdens tyndeste smartphone i Kina og Indien.

Læs også: Verdens tyndeste og letteste tablet

Men uanset oprindelsen af KAZAM's nye mobil er Tornado 348 en virkelig flot Android smartphone, som det skal blive interessant at stifte bekendtskab med i starten af det nye år - især til den pris.