Kevin Costner giver koncert i Randers

edbpriser.dk 08-12-2009 15:35

Den dobbelte Oscarvinder Kevin Costner kommer til Værket 28. februar 10 for at optræde med sit band Modern West. Det bliver den eneste koncert i Danmark.

Kevin Costner er kendt af alle og enhver for sine fremragende præstationer på 'det store lærred', både som skuespiller og som instruktør - præstationer, der har gjort ham fortjent til to Oscars.

Men hvad de færreste ved er, at han sideløbende med sin stjernekarriere har dyrket en svaghed for countryrocken, indspillet album og turneret i både USA og Europa.

Det bliver et sjovt og uformelt stjernemøde, når Kevin Costner & Modern West spiller deres blanding af rock, western og country på Værket. Koncerten bliver en intim oplevelse i Værkets Store Sal, hvor der er plads til knap 1.000 gæster.

Værket har tidligere haft besøg af amerikansk musiklegender som Lyle Lovett og Willie Nelson, der begge har haft bijobs som skuespillere. Nu præsenterer Værket den omvendte model og byder velkommen til en skuespillerlegende, der har kastet sig over sin store passion - musikken.

Se mere og køb billetter på www.vaerket.dk