Kinesisk mand installerer Windows 98 på iPhone 6 Plus

edbpriser.dk 05-02-46832 21:23

Det er nok de færreste af os, som pakker vores spritnye og temmelig dyre smartphone ud af den lækre indpakning for straks derefter at se, om vi ikke kan få en ældgammel version af Windows til at køre på den.

Men heldigvis er der folk som forum-brugeren xyq058775, der ikke er bange for at tænke lidt ud af boksen og gå andre veje end alle os andre.

I hvert fald har xyq058775 lagt nogle billeder op på feng.com, hvor man kan se en iPhone 6 Plus med en fungerende udgave af styresystemet Windows 98 installeret, beretter eTeknix.

Læs også: Tre ugers test af iPhone 6 Plus: Kæmpestor, dyr, besværlig og herlig

xyq058775 fortæller angiveligt også lidt om processen, og hvilke besværligheder han havde med at få to så vidt forskellige systemer til at arbejde sammen.

Windows 98 på iPhone 6 Plus

Den kinesiske Windows-fan har blandt andet været nødt til ændre input-metoderne i Windows 98, så det blev muligt at åbne start-menuen og starte Internet Explorer (det er ikke umuligt, at Steve Jobs roterer i sin grav).

Hvordan xyq058775 mere præcist er lykkedes med sit eksperiment, har eTeknix ikke kunnet tyde, men de gætter på, at det muligvis er programmet DoSBox, som er blevet brugt, da det kan bruges til at emulere x86 platforme og spil.

Tilbage er vel kun at spørge, hvorfor xyq058775 overhovedet har gjort det? Og det er vel bare, fordi han kan...

Læs også: Microsoft dropper betaling: Office bliver gratis til iOS og Android