Køb LG G3 og få gratis VR-briller med

edbpriser.dk 25-11-47080 09:00

Siden Oculus Rift blev lanceret tilbage i 2012, er virtual reality pludselig blevet særdeles populært. Firmaet bag Oculus Rift er blevet købt af Facebook for svimlende 2 milliarder dollar, og flere af de andre helt store teknologifirmaer har lanceret deres bud på en VR-brille, der kan det samme som Oculus.

Samsung har deres Gear VR, Google lancerede det billige Google Cardboard og Microsoft præsenterede for nylig HoloLens, der kan mange af de samme ting som VR-brillerne. Nu går LG også ind på virtual reality-markedet med VR for G3, der er baseret på Google Cardboard.

Google Cardboard i plastik

Google Cardboard er, som navnet antyder, lavet af pap og er i det hele taget meget simpel. Det betyder, at prisen er langt under, hvad man ellers skal betale for at opleve virtual reality med Gear VR eller Oculus Rift.

Læs også: Googles modul-mobil kommer! – i Puerto Rico

Man sætter således bare sin egen smartphone ind i paphylsteret, downloader de rette apps, og så er man klar til at opleve virtual reality. LG har ladet sig inspirere af dette med VR for G3, hvis design er baseret på Googles papbrille, og ens G3 således bliver brugt som skærm.

LG har dog hævet kvaliteten af brillen en smule og lavet brillen i plastik i stedet for pap, mens designet stadig er ultrasimpelt og produktionsomkostningerne må formodes at være tilsvarende lave.


VR for G3 er baseret på Google Cardboard, og har derfor et meget simpelt design.


LG kan i hvert fald tillade sig at give VR for G3 gratis med i købet af enhver G3 på udvalgte markedet. Hvilke udvalgte markeder, der er tale om, og hvornår og hvor længe tilbuddet vil køre, er der til gengæld ingen forlydender om.

Læs også: Styr computeren som i ”Minority Report”

Det mest sandsynlige er trods alt, at tilbuddet vil køre i LG’s hjemland, Sydkorea, og måske USA, men vi krydser fingre for, at vi også får den gratis VR-brille at se herhjemme.