Købsguide til minianlæg

edbpriser.dk 28-04-41290 12:03

 

De små anlæg spiller ofte både CD og MP3

Har du brug for at lytte til både musik på CD og MP3?  Mange, men ikke alle, anlæg tilbyder både CD-afspiller og mulighed for tilslutning af din MP3-afspiller. Nogle anlæg kan endda læse SD-kort, som vi kender fra digitalkameraer, og afspille musik derfra.

 

Udnyt kapaciteten

Herudover findes der også anlæg, hvor CD-afspilleren kan afspille CD’er med MP3-filer på, og med en CD-ROM kapacitet på 700MB og en genneimageclouditlig størrelse på en MP3-musikfil på 3-5MB, er der rigeligt med plads til adskillige timers musik på en enkelt afspilning.

 

Radio

FM eller DAB? Flere minianlæg fås både med FM- og DAB-radio indbygget, så der er ingen grund til at gå på kompromis og kun vælge det ene. Hertil kommer muligheden for at pause og spole i DAB radio programmer, præcis som vi kender det fra harddisk optagere til tv. Man kan også få minianlæg, som kan optage radioprogrammer ved hjælp af timer ligesom din video eller harddisk recorder og lagre det på et SD-kort til senere afspilning. Planlægningen af, hvilke programmer du skal optage, bliver hjulpet på vej af den Elektroniske Program Guide (EPG), som nogle måske kender fra deres digitale tv-modtagere.

 

NET radio

NET radio tilsluttes internettet og åbner dermed mulighed for at lytte til flere tusinde radio stationer fra overalt i verden. Flere NET radioer kan også streame musik fra din computer, så du kan høre din egen musik alle steder i huset.

 

Film

Minianlæg fås også med indbygget DVD, så man udover musik og radio også kan blive underholdt med film, serier eller koncerter fra DVD-biblioteket, hvis man tilslutter det til et fjernsyn. På sigt vil minianlæg med Blu-ray formentlig ligeledes finde udbredelse.

 

Køb det du har brug for

Det er naturligvis ikke alle, som har brug for alle de ovennævnte funktioner, så det bedste er at finde ud af, hvad du gerne vil have og så købe minianlæg ud fra dine behov. Priserne starter helt nede i nogle få hundrede kroner, så alle kan være med.

Minianlæg prisoversigt