Køleskab med bobler kommer til sommer

edbpriser.dk 08-05-2014 13:05

Hvis du er en stor fan af iskoldt vand med bobler en varm sommerdag, så er Samsungs nyeste køleskabsnyhed med modelnavnet RF24H måske noget for dig.

Dejligt kølende danskvand er nemlig lige præcis, hvad man kan trække fra køleskabsdøren i dette amerikanerkøleskab fra Samsung. Det er lavet i samarbejde med SodaStream, så man må forvente, at boblerne kommer fra en udskiftelig kulsyrepatron af en slags.

Man kan endda vælge den ønskede kulsyremængde ud fra tre forskellige niveauer. Skal du bare have en smule bobler, så er der altså også mulighed for det, når køleskabet kommer til Danmark til juni.

Godt med plads

Amerikanerkøleskabe er ikke ligefrem kendt for at mangle plads, og det bliver vist heller ikke et problem her. Det er nemlig på hele 495 liter, så der er bestemt plads til storindkøb. Samtidig er interiøret designet, så du bedst muligt kan udnytte pladsen efter Samsungs Space Max princip.


Der er masser af plads i Samsungs nye køleskab.

De fleste køle-fryseskabe har en eller to køleskabsdøre og en fryser. Dette køleskab har Samsung udstyret med en ekstra skuffe, som de kalder CoolSelect Zone. Det skyldes, at man har mulighed for at regulere temperaturen i de forskellige dele af skuffen mellem -1 og +5 grader.

Læs også: Gorenje by Karim Rashid: Farverigt og frækt

Du kan altså have kød og fisk liggende i afdelingen med -1 grader, have kolde drikke ved +1 grader og have resterne fra aftensmaden ligge i en afdeling med +5 grader.


Det er nemt at organisere maden med CoolSelect-skuffen.

Samsung gør det dermed så let som muligt at organisere og finde ens madvarer, samtidig med at de forskellige temperaturindstillinger gør det muligt at opbevare mad så længe som muligt. På den måde undgår man også unødvendigt madspild.

Et optimeret køleskab

Der er blevet taget en række tiltag for at optimere dette køleskab mest muligt. Ismaskinen er både blevet 4,5 cm smallere og er nu i stand til at producere meget mere is.

Tidligere modeller kunne kun fremstille 2,7 kg is om dagen, men ismaskinen i RF24H kan præstere hele 4,5 kg. Så selv hvis du skal holde fest en varm sommerdag, burde der være is nok til alle.

Der er også installeret to køleluftsventiler, så køleskabet og fryseren nedkøles uafhængigt af hinanden. Dermed holdes luftfugtigheden på et optimalt niveau, maden holder sig længere og der overføres ingen luft eller lugt mellem køleskab og fryser.

Læs også: Whirlpools sjette sans

Derudover holder køleskabet selvfølgelig Samsungs skarpe designtradition. Det er et stilrent og firkantet design med blødt buede håndtag, mens farven er metallisk grå.

Samsung sender dette imponerende køleskab på gaden til juni til en vejledende pris på 24.999 kr. Lige i tid til at de varme sommerdage begynder at kalde på iskold danskvand.