Kompakt ørekræs i luksusklassen

edbpriser.dk 02-11-2017 12:17

Audiospecialisten Sennheiser har med IE 800 S sat sig for at redefinere kompakt audiofil lyd, der kan tages med hvor som helst.

De nye IE 800 S løfter arven fra en moderne klassiker med forbedret akustik på både diskant og bas, og Comply memory-skum i øreadapterne sikrer en overlegen komfort, mens et bredere udvalg af kabler lever op til kravene fra selv den mest kvalitetsbevidste lytter.

Sennheiser IE 800 S

Sennheiser IE 800 S er designet og håndfremstillet i Tyskland, og har et nyt diskret udseende med en moderne matsort finish og ridsefast keramik i høj kvalitet.

Med en forbedret version af Sennheisers specialfremstillede Extra Wide Band (XWB)-drivere, redefinerer IE 800 S grundlaget for forvrængningsfri in-ear-performance.

Læs også: Biograflyd er bragende bluf

Sennheisers egne 7 mm transducere leverer et naturtro og detaljeret lydbillede med fremragende diskant og en præcis og forbedret bas.

Sennheiser IE 800 S

Den nye model er udstyret med Sennheisers patenterede Dual Chamber Absorber (D2CA)-system, der neutraliserer den såkaldte ”maskeringseffekt”. Det forekommer, når lydsvage dele af signalet overskygges af kraftigere og mere lavfrekvente lyde, der forekommer samtidigt. D2CA-systemet fjerner noget af energien fra de maskerende resonanser for at forebygge uønskede transienter og sikrer dermed, at selv de fineste nuancer af lyden bliver hørbare.

Forbedret udvalg af kabler

IE 800 S kommer med et forbedret udvalg af kabler, som gør det endnu lettere at få den allerbedste lyd fra dit audioudstyr.

Udover standardkablet med et 3,5 mm jackstik til de nye IE 800 S, medfølger et 4,4 mm Pentaconn stereostik og et 2,5 mm balanceret stik, som gør det endnu lettere at få den allerbedste lyd fra dit audioudstyr.

Læs også: CD'en fylder 35 år i dag: Blev skabt ved et væld af skøre sammenfald

Da hovedtelefonerne er det transportable valg for den sande audiofile lytter, fås de nye IE 800 S med et nydesignet etui af kvalitetslæder for nem opbevaring på farten.

Sennheiser IE 800 S

Pris og tilgængelighed

Sennheiser IE 800 S er tilgængelig fra oktober for 7.490 kroner.