Konverter dine 2D-film til 3D-film med Panasonic

edbpriser.dk 28-06-43217 03:40

Panasonic lancerer i april fem nye hjemmebiosystemer: SC-BTT770, SC-BTT370 og SC-BTT270 (alle tre med 5.1) samt SC-BTT362 og SC-BTT262 (begge med 2.1).
 
Nu er det muligt at konvertere dine 2D-film (DVD og Blu-Ray) til 3D-film med Panasonics nye teknologi 2D-3D converter. Systemerne er udstyret med nye billed- og lydteknikker og giver dig mulighed for at skræddersy dine egne TV- og filmoplevelser med 3D-effekter.

Derudover kan systemerne afspille dine favoritsange via iPod eller iPhone, og du kan tale med venner over Skype direkte på dit TV via Pansonics nye hjemmebiografer.

Sammen med hjemmebiografsystemet lanceres også soundbaren SC-HTB520, der er pladsbesparende og giver fyldig lyd til dit flade TV. Et godt TV kræver en god lyd, som soundbaren kan give, uden at man går på kompromis med designet i stuen.

Full-HD 3D og 2D-3D Converter
Takket være udviklingslaboratoriet i Hollywood – Panasonic Hollywood Labs – kan Panasonic præsentere et hjemmebiosystem med avanceret billedreproduceringsteknik såsom 3D-effekter med mere dybde og skarpere struktur.

Læs også: Magi i Hollywood

Med 3D Effect controller kan du selv tilpasse dybden i dine 3D-effekter alt efter din smag. Systemet afspiller 3D-film i Full-HD, selv DVD-film kan ses i Full-HD-kvalitet. Muligheden for at konvertere dine 2D-film til 3D (DVD og Blu-Ray) er også udviklet på Panasonic Hollywood Labs.

Panasonic BTT370

Bedre lydkvalitet
Lydkvaliteten er også forbedret, og med Cinema Surround Plus maksimeres surround-effekten takket være virtuelle højttalere placeret ikke bare i horisontal retning men også i vertikal. Pure Direct Sound-teknologi reducerer mange typer af resonans og forvrængninger og leverer et så præcist lydbillede som overhovedet muligt. Med den nedadpegende Subwoofer forstærkes lyden yderligere og giver en lydoplevelse ud over det sædvanlige.

Smarte funktioner og indbygget Wifi
BTT770, BTT370 og BTT362 har indbygget Wifi, så multimedie-enheder kan kobles trådløst til. Den indbyggede skype-funktion gør det muligt at kommunikere med venner og familie over hele verden via TV-skærmen, når systemet tilsluttes et kompatibelt TV. Er du forhindret i at modtage opkaldet, kan dine venner indtale en videobesked.

Alle systemer har trods deres slanke design en smart og integreret dock til iPod og iPhone, der gør det muligt at nyde musik og video i høj kvalitet. Det er også muligt at streame musik via din iPhone til TV’et. Systemerne kommer med VIERA Cast og VIERA Link, og de har dobbelte HDMI-indgange samt USB-indgang og SD-kortlæser.

Desuden er systemerne DLNA-kompatible, hvilket giver brugere adgang til nem afspilning af musik, billeder og film gemt på deres PC eller medie-center.

Panasonic HTB520

Panasonics nye soundbar: SC-HTB520
SC-HTB520 er en elegant soundbar med en unik front designet i rustfrit stål, og soundbaren kan hænges op på væggen under TV’et.

Subwooferen tilkobles trådløst, så du slipper for kabler, og subwooferen kommer med Down Firing-teknologi, der skaber en dynamisk og dyb baslyd.

Soundbaren understøtter 3D-signaler og Audia Return Channel (ART), og så er den enkel at opsætte med både 3D Blu-ray-afspillere og VIERA 3D-TV, så du let kan opsætte din egen 3D-hjemmebiograf.

Pris og tilgængelighed
Modellerne kommer på markedet i april. Priserne er endnu ikke fastlagt.