Kraftfuld bærbar højttaler med indbygget powerbank

edbpriser.dk 18-08-2017 09:41

JBL Boombox er en helt ny type bærbar højttaler, som leverer kraftfuld lyd med en hårdtslående bas fra en pænt stor formfaktor på næsten 50 cm i længden og 5,25 kg i kampvægt.

Den høje vægt skyldes både de fire indbyggede højttalere plus to passive enheder, den solide byggekvalitet og så det store batteri på 20.000 mAh.

Læs også: Ny JBL streaming højttaler med Chromecast teknologi

Sidstnævnte giver helt op til 24 timers spilletid samt mulighed for at oplade to mobile enheder samtidig, hvilket vel så må trække batteritiden nedad igen, alt efter hvor mange smartphones, der skal fodres.

JBL Boombox kan oplade to mobile enheder på én gang
JBL Boombox kan oplade to mobile enheder på én gang.

JBL Boombox kommer i et IPX7-certificeret vandtæt design, der sikrer, at den uden problemer kan tages med til poolfest, en tur i parken eller på stranden, da den dermed er robust nok til at modstå selv det danske sommervejr anno 2017.

For dem som ønsker at tage festen til et noget vildere niveau, kan Boombox tilsluttes til mere end 100 JBL Connect+-understøttede højttalere via Bluetooth blot med et enkelt tryk på en knap.

JBL Boombox er IPX7 certificeret vandtæt
JBL Boombox er IPX7 certificeret vandtæt og klarer fint en tur udenfor.

JBL Boombox vandt i år en prestigefyldt EISA Award fra European Imaging and Sound Association, der hædrer de mest innovative og banebrydende produkter på markedet hvert år.

Nøglefunktioner

• Trådløs Bluetooth-streaming: Forbind højttaleren trådløst via Bluetooth med op til to smartphones eller tablets samtidig, så man kan skiftes til at spille sin yndlingsmusik.
• 24 timers spilletid: Indbygget 20.000 mAH genopladeligt Li-ion batteri, som understøtter op til 24 timers musikafspilning og giver mulighed for at oplade andre enheder via de to USB-indgange.
• IPX7 vandtæt: Tag Boombox med på stranden eller ved poolen uden at bekymre dig om regn, spildte væsker eller ultimativt nedsænkning i vand.

JBL Boombox kan snildt spille festen op
JBL Boombox kan snildt spille festen op.

• JBL Connect+: Gør din lytteoplevelse endnu mere kraftfuld og sæt gang i festen ved trådløst at forbinde mere end 100 JBL Connect+-kompatible højttalere.
• Forskellige lydindstillinger: Nyd en dybere bas og en mere nuanceret lyd med indendørsindstillingen eller skift til udendørsindstillingen for en mere kraftfuld lyd med stærk bas og længere spilletid
• Storslået lyd og kraftig bas: Med sine fire aktive transducere og to JBL basradiatorer er JBL Boombox bygget til at kunne levere en meget kraftfuld lydoplevelse med en gennemtrængende bas, som brugerne ikke kun vil kunne høre, men også se.

Læs også: Test: Wunderbar WONDERBOOM

Pris og tilgængelighed

JBL Boombox kommer kun i sort og vil være tilgængelig dette efterår til en vejledende pris på 3.999 kroner.