Kraftig zoom til dine feriebilleder

edbpriser.dk 10-12-47255 13:13

Sony Cyber-shot DSC-HX90V og Sony Cyber-shot DSC-WX500 hedder de to små kompaktkameraer, som Sony hævder er de mindste i klassen (102.0 mm x 58.1 mm x 35.5 mm), og som gør dem yderst velegnede til at have med i lommen på årets ferier.

Både HX90V og WX500 er udstyret med et ZEISS Vario-Sonnar T-objektiv med 30x zoom og en baggrundsbelyst Exmor R CMOS-billedsensor med 18,2 effektive megapixel.

Sony Cyber-shot DSC-WX500

Hertil kommer muligheden for at komme endnu tættere på motivet ved hjælp af indbygget femakset billedstabilisering og Clear Image Zoom teknologi, der sammen vil sørge for at eliminere rystelser og levere billeder med lavt støjniveau.

Læs også: Tag 4K billeder og video med kompakt Samsung-kamera

De to kameramodeller har også indbygget "Fast Intelligent"-autofokus med en forbedret algoritme til objektgenkendelse, der sikrer hurtigere og mere præcis autofokus.

HX90V og WX500 er også begge udstyret med en 180 grader vipbar LCD-skærm, der skal hjælpe de perfekte selfies på vej.

Sony Cyber-shot DSC-WX500 flipscreen

Og så får du både WiFi og NFC med i købet, der gør det nemt at lave trådløs deling af billeder og video med din smartphone eller tablet.

Professionelle muligheder i Sony Cyber-shot DSC-HX90V

Hvis du godt kan lide at have mere kontrol over dine billeder end den fuldautomatikken giver, skal du vælge Sony Cyber-shot DSC-HX90V.

Det har nemlig en pop-up OLED-søger, der - udover at være meget præcis - også gør det nemt at tage gode billeder på solrige dage.

Sony Cyber-shot DSC-HX90V OLED Tru-Finder

Herudover har HX90V også en kontrolring til styring af f.eks. manuelt fokus og trinvis zoom.

Læs også: Action kamera til de vilde eventyr

DSC-HX90V har også indbygget GPS og geotagger automatisk alle dine billeder og optagelser, så du nemt kan se, hvor billederne og videoerne er optaget.

Pris og tilgængelighed

Sony Cyber-shot DSC-HX90V og Sony Cyber-shot DSC-WX500 vil begynde at dukke op i butikkerne allerede i næste uge, og priserne vil lyde på henholdsvis 3.700 og 3.200 kroner.

Sony Cyber-shot DSC-WX500 farver

Sony Cyber-shot DSC-HX90V kommer udelukkende i en sort variant, mens Sony Cyber-shot DSC-WX500 vil være tilgængelig i sort, hvid og rød.