Krell Evolution 555: Blu-ray for millionærer

edbpriser.dk 17-03-2010 15:04

Jeg er meget glad for min egen Blu-ray samling og har fuld forståelse for den lykkerus man får, når man pakker en ny komponent ud til hjemmebiograf anlægget.

Krells nye Blu-ray spiller tager dog prisen - i bogstaveligste forstand.

Over 140.000 kroner
Evolution 555 kommer i butikkene i løbet af juni, og vil da koste den nette sum av 142.000 danske kroner.

Det er, for at sige det pænt, ganske heftigt.

Og hvad får du så?
I entusiast-kredse er Krell kendt for sit specielle design, gode byggekvalitet og bliver af mange kendere ofte omtalt som noget nær en reference med stor R, når det gælder lydkvalitet.

Krell Evolution 555 leveres blandt andet med en super avanceret videoprosessor (Sigma Designs 12-bit VXP), og kan vise fejlfrie billeder i både 16:9 og 2.35:1 (Cinemascope - som er perfekt til projektorfolket, og dem som har et Philips Cinema 21:9-TV).

Blu-ray afspilleren har iøvrigt BD-profil 2.0, som giver dig adgang til BD-live funktionerne via netværksindgangen. Det vil også være muligt at sætte sit eget trådløs netværkskort i afspilleren.

At Blu-ray afspilleren er HDMI 1.3 kompatibel er selvsagt i dag. Det som straks er mere interessant er, at den også kan udstyres med et HDMI 1.4 kort. Hvis ejeren har lyst til at se på 3D i sin egen stue og vise video i 4K-opløsning, vil det også være muligt.

Hvis du har så mange penge, at du ikke helt ved, hvor du skal gøre af dem, kan du få mere information hos vores kollegaer hos Recordere.dk.

Selv må jeg nok indrømme, at jeg melder pas og kommer til at beholde de afspillere, jeg allerede har et stykke tid endnu...


Denne artikel blev først bragt på dingz.no