Krystalklar lyd fra Panasonic

edbpriser.dk 16-03-2016 13:31

Panasonic RP-HD10 har omsider fundet deres vej til Danmark efter kun at have været tilgængelige på få markeder siden introduktionen i 2014.

Men det er godt, at de er kommet, for Panasonic har gjort sig umage med HD10, der byder på højopløst lyd med minimal forvrængning takket være en metalliseret MLF membran bestående af flere hundrede tynde lag og et nyudviklet ophæng, der dæmper uønskede resonanser og vibration.

Panasonic RP-HD10 ørekop opbygning

Samtidig er komforten tilgodeset af nogle meget behagelige ørepuder i kunstlæder, der udover at kunne justeres på den normale måde ved at gøre hovedbøjlen kortere eller længere også har en horisontal slider, så du også kan justere ørepuderne vandret til perfekt pasform.

Læs også: Lyden er i særklasse - anmeldelse af Sennheiser PXC 450

Panasonic RP-HD10 indstillingsmuligheder

Krystalklar lyd

Panasonic RP-HD10 forbedrer lyden på alle de kilder, det bliver sluttet til, og det har været en fryd at lytte til både derhjemme, på farten og på arbejde.

Sidstnævnte har dog haft den uheldige bivirkning, at de Sennheiser HD 215, jeg plejer at bruge med stor fornøjelse på arbejdet, er begyndt at lyde noget grødede, men det er vel prisen, man må betale for at få et kvalitets-headset på ørene.

Panasonic RP-HD10

Alle genrer er også blevet klaret lige godt, uanset om det har været et ældre Rolling Stones rock-album eller et nyt Bruno Mars pop-ditto, og der er blevet lyttet til rigtig meget musik i test-perioden - faktisk en hel del mere end normalt godt ansporet af den fine lyd.

Lidt jazz er det også blevet til i form af Nancy Wilson & Cannonball Adderley, og igen var lyden lige i skabet.

Kun klassisk musik er ikke blevet afprøvet i denne omgang, men det er svært at forestille sig, at Panasonic RP-HD10 ikke også vil egne sig godt til dette med sin rene og klart definerede lyd.

Panasonic RP-HD10

Konklusion

Panasonic RP-HD10 er et sæt hovedtelefoner, der egner sig godt til mange brugssituationer, da de omsluttende ørepuder skærmer godt mod omverdenens støj, hvis du pendler, eller er derhjemme og virkelig vil fordybe dig i musikken.

Lydbilledet står utrolig klart med en god definition på både den stille musik og liv i den mere sprælske rock, og så er komforten helt i top.

Læs også: God komfort til sportsudøveren - anmeldelse af JBL Reflect Mini

Panasonic RP-HD10 er ikke det billigste sæt hovedtelefoner på markedet, men du får virkelig meget god lyd til prisen, og de kan derfor på det varmeste anbefales.