Kung Fu Panda 2

edbpriser.dk 10-04-43823 01:46

"Kung Fu Panda 2" er en af årets mest succesfulde film på verdensplan, og har indspillet over 650 millioner dollars i biograferne verden over.

Publikum i alle aldre er endnu engang blevet tryllebundet af den storslåede fortælling, der indeholder masser af action, smuk fortællekunst og uovertruffen animering.

Deltag i konkurrencen om at vinde "Kung Fu Panda 2" + merchandise her

I "Kung Fu Panda 2" udlever Po sin drøm som Dragekrigeren, der beskytter Fredsdalen sammen med sine kung fu-venner, De Fantastiske Fem.

Men Pos nye, fede liv trues af en frygtindgydende skurk, der planlægger at bruge et hemmeligt, ustoppeligt våben til at erobre Kina og udslette kung fu.

Po må finde svaret i fortiden og søge sandheden om sin mystiske herkomst – kun på den måde kan han frigøre de kræfter, han skal bruge for at vinde.

Combo-udgaven på Blu-ray/DVD er spækket med ekstramateriale i Po-størrelse og indeholder masser af sjov og underholdning, herunder interviews med både de velkendte og nye skuespillere, et besøg hos virkelighedens panda i Atlanta zoo sammen med Jack Black, leg en klassisk gætteleg med Master Shifu, lær 50 Kung Fu Panda-inspirerede ord på kinesisk, slettede scener og kommentarspor med filmproducenterne.