Læk afslører HTC One M9 før tid

edbpriser.dk 23-02-47119 19:13

Vi er bare en lille uges tid fra den officielle præsentation af HTC’s nye flagskibsmodel One M9, der er en efterfølger til sidste års One M8, og som det er kutyme ved lancering af flagskibsmodeller fra de store producenter, så fyger det med rygter og læk på internettet så tæt på præsentationsdatoen.

Lækket giver et kig på dens specifikationer, ligesom en del billeder er blevet afsløret.

Never change a winning team

One M8’s design var nok det, der tiltrak sig flest roser fra anmelderne ved dens lancering, og HTC har da også på mange måder fortsat i samme stil med One M9. Baseret på disse billeder er der faktisk kun minimale forskelle i de to modellers udseende.

Læs også: Motorola topchef kritiserer Apples ”uhyrlige priser”

Kameraet på One M9 stikker dog en smule ud fra resten af telefonen på lidt samme måde som Apples iPhone 6. Dette kan forklares med et kig på de lækkede specifikationer, der peger på et 20 megapixel kamera med optisk billedstabilisering, der kræver lidt ekstra plads.


Som dette billede afslører, så stikker kameraet en smule ud fra resten af telefonen.

Derudover har HTC udstyret den med Qualcomms nye Octa-Core Snapdragon 810 processor, 3 GB RAM, 32 GB lagerplads og mulighed for at indsætte SD-kort på op til 128 GB.

Den kommer med Android Lollipop 5.0, batteriet på 2.900 mAh er en smule større end hos forgængeren og displayet er højst sandsynligt 5” med en opløsning på 1920 x 1080.

Læs også: Samsung Galaxy S6 ligner en ny smartphone-konge

Vi får første officielle kig på HTC One M9 den 1. marts ved teknologimessen MWC 2015 i Barcelona, hvor udseende og specifikationer vil blive endeligt bekræftet.